Deel jouw ervaring

Jouw ervaring kan een leuk extraatje opleveren!

Deel je ervaring

  • Beste klant

    We zijn erg bekommerd om jouw ervaring met SomeSites. Niet alleen kunnen we op deze manier onze dienstverlening verbeteren, ook kunnen we klanten die op dit moment niet tevreden zijn over hun huidige website gemakkelijker overtuigen door ervaringen van klanten te delen. Mogen we je daarom vragen om onderstaande vragen in te vullen?
  • Geef het adres in van de website die we voor je hebben gemaakt
  • Maak het zo herkenbaar mogelijk voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten als jullie zaten. (hou het wel beleefd)
  • Ken je nog iemand die momenteel te veel voor zijn website betaalt? Geef dan hier zijn/haar website door. Dan kunnen wij hem/haar ook helpen met besparen.
  • Uiteraard delen we graag je ervaring met de buitenwereld. Het is voor ons cruciaal om nieuwe klanten te overtuigen. Graag delen we je ervaring dan ook met de buitenwereld. (wij herschrijven indien nodig wel wat zonder basiselementen te veranderen)

    Soms komt het ook voor dat potentiële nieuwe klanten achterdochtig zijn bij een nieuwe websitebouwer. We overtuigen hen graag met jouw ervaring. Hiervoor willen we jouw toestemming vragen om jou als referentie op te geven. We trachten dit tot een minimum te beperkten. Je helpt er zowel ons als je collega's met een veel te dure website mee.

Jouw ervaring is ons wat waard...

Deel jouw ervaring en maak kans op een bongo Wellness Voor Tweee Deluxe waardebon ter waarde van 124,90 euro incl. BTW. 

Uit elke 15 unieke review die we ontvangen (1 per klant) kiezen we lukraak één gelukkige. 

Mik je naast dit cadeau? Bekijk het sportief. Bovendien heb je alvast van een mooie besparing kunnen genieten met je website!