Klanten

Onze klanten dragen ons graag op handen. We zetten daarom hun ervaringen met SomeSites graag in de kijker. Je kan hier lezen hoe we onderstaande klanten hebben geholpen met het besparen op hun website. 

Ciao Condotti – webdesign en webshop Diest

Ciao Condotti uit Diest benaderde ons in het begin van de COVID-19 crisis met de vraag om een webshop te ontwikkelen. De winkel moest immers sluiten en de verkoop mocht niet stil vallen. Samen met Philippe realiseerden we iets wat voorheen onmogelijk leek: in amper 3 dagen werd een volledige webshop gerealiseerd inclusief alle producten reeds ingevoerd. 

Zoals verwacht was Stef permanent bezig met het onderliggende gedeelte van de webshop. Het functionele en creatieve luik zijn uiteraard de basis van een succesvolle webshop! En niet onbelangrijk: hij is continu bereikbaar én beschikbaar voor alle vragen, het lijkt wel of die man nooit een bed ziet..

Violettacars – webdesign Sint-Joris-Winge

Violettacars is inmiddels verschillende jaren klant bij ons. Onlangs vernieuwden we hun website volledig met oog op de toekomst. De website is opgebouwd rond de georganiseerde busreizen die Violettacars uit Sint-Joris-Winge aanbiedt. Deze reizen zijn gemakkelijk beheerbaar door de klant zodat hun klanten steeds een goed overzicht krijgen van welke trips beschikbaar zijn. 

Niet alleen de website, maar ook de computer en de printer wordt beheerd door SomeSites. Zelfs op een zaterdag zijn we al eens geholpen geweest.

Wuytens Verwarming – webdesign Heusden-Zolder

Voor onze klant Wuytens Verwarming uit Heusden-Zolder ontwikkelden we een nieuwe website nadat de vorige verouderd was. We gingen voor deze klant aan de slag met nieuwe content én een volledig nieuwe huisstijl. 

Onze vorige website was al even aan een vernieuwing toe. Ook nu kunnen we onze eigen website aanpassen via het eenvoudige systeem dat door SomeSites is gerealiseerd voor ons.

4 Plus – webdesign Sint-Niklaas

oor de multidisciplinaire dokterspraktijk 4Plus ontwikkelden we een nieuwe website met een compleet online afsprakensysteem. Elk teamlid beheert zijn eigen afsprakenagenda die ook via Google Agenda wordt gesynchroniseerd. Zo lopen de medewerkers geen afspraken meer mis, hebben ze steeds een klare kijk op hun agenda én zijn ze beter dan ook bereikbaar voor hun patiënten. 

Sinds we het nieuwe afsprakensysteem gebruiken, hebben we zelfs zicht op de agenda's van onze collega's. Zo kunnen we vergaderingen inboeken waarop we allemaal beschikbaar zijn én worden deze momenten ook als "bezet" aangegeven voor onze patiënten

Patje Construct – webdesign Paal

Voor Patje Construct uit Paal ontwikkelden we een nieuwe website die volledig beantwoordt aan zijn wensen. Patje Construct werkte voorheen samen met een agentschap dat maandelijks hoge kosten aanrekende voor het maken, onderhouden en online houden van de website. 

Nadat we voorheen niet tevreden waren over onze website, is SomeSites op het juiste moment langs gekomen. Amper 3 weken later stond onze nieuwe site online!