Onze werkwijze

Een to-the-point en efficiënte aanpak die jou zo weinig mogelijk tijd kost. 
We werken zelfstandig en proberen de nood aan jouw input te minimaliseren.

Wanneer het gaat over het maken van een website, hangt de kostprijs uiteraard af van de hoeveelheid werk die moet besteed worden. Wanneer je reeds een website bezit, kan in sommige gevallen de kostprijs gedrukt worden doordat content e.d. al min of meer gerealiseerd is. 

We werken steeds met een vast tarief voor de aanmaak van je website/webshop en een kleine jaarlijkse bijdrage voor de hosting van je website, de domeinnaam, je mailboxen en onze unieke service.

Overname van bestaande website

Heb je al een website? Dan hebben we goed nieuws. Door een gestroomlijnde aanpak herwerken we je huidige website naar een nieuwe website zonder dat je daar zwaar voor moet investeren. 

Goedkoper wil daarom niet zeggen slechter. Integendeel. We werken volgens de huidige standaarden en gebruiken kwalitatieve technieken en invoegtoepassingen. Het is uiteindelijk de bedoeling dat je er online op vooruit gaat!

We beseffen dat sommigen van onze klanten ook kleine aanpassingen aan hun website liever uitbesteden. In dat geval werken we volgens een marktconform uurtarief.

Realiseren van een nieuw project

Ook indien je een website vanaf de basis wil laten opbouwen, kan je je laten verrassen door onze concurrentiële tarieven.

Afhankelijk van jouw noden en doelen bekijken we de mogelijkheden en realiseren we jouw website volgens de regels van de kunst. Geen brug is ons te ver, alles is mogelijk. 

Een betrouwbare partner, ook bereikbaar buiten de kantooruren

Sommige problemen kunnen nu eenmaal niet wachten tot morgen. We trachten daarom zoveel mogelijk bereikbaar te zijn wanneer jij ons nodig hebt. Telefonisch niemand bereikbaar? Dan maak je gemakkelijk gebruik van ons ticketsysteem.

Indien je reeds een website hebt, kan een nieuwe website soms veel minder kosten dan je denkt.

We maken graag een berekening voor je!

Handsome barman is posing for photographer

Dag en nacht bereikbaar via ons slim ticketingsysteem.