Onze diensten

Ons aanbod aan diensten is uitgebreid. In welke sector je ook werkt, we hebben vast een pasklare oplossing voor je noden!

Webdesign

Onze core-business, uiteraard. SomeSites creëert, beheert en onderhoudt websites van klanten uit alle sectoren. Op zoek naar een nieuwe website? Of wil je je huidige website laten verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Stap je over van een ander bureau?
Je domeinnaam (adres van je website) blijft bij ons gewoon dezelfde. 

Mobile application development
People purchsing goods e-commerce online shopping

E-commerce

Een webshop nodig? We bouwen webshops die verder gaan dan alleen maar verkopen. Het liefst denken we met je mee en brengen we je op nieuwe ideeën. 

Het beheren van producten, klanten en bestellingen is zeer eenvoudig. 

(internet) marketing

Online Shopping Spending Marketing Internet Concept

Een website hebben is één ding. Je website laten verkopen is wat anders. In onze MarketingCrib© geven we je maandelijks tips over hoe je nieuwe klanten aantrekt, zowel via je website als via lokale kanalen. Niet genoeg? Dan staan we voor je klaar om een marketingplan te realiseren.

Social Media

Social media and content sharing

Al aanwezig op Social Media? Dan weet je vast hoe belangrijk dat is. We staan je graag bij met het creëeren van social media advertenties, campagnes, … Met een doelgerichte aanpak zetten we jouw onderneming op de tweet-like-and-share-kaart!